Bioresonantie

De bioresonantie therapie gaat ervan uit dat het menselijk lichaam als zender en ontvanger op kan treden van elektromagnetische trillingen. In de bioresonantie therapie worden deze afgifte en opname van trillingen gebruikt voor de diagnose van de energetische toestand, het testen van medicamenten etc. en voor de behandeling.

Trillingen planten zich voort in de ruimte (denk aan geluid). De trillingen van het menselijk lichaam dus ook.

Via elektroden worden de trillingen van de cliënt opgenomen en met behulp van kabels in het apparaat geleid. Omgekeerd kan het apparaat trillingen terugzenden naar de cliënt. Het menselijk lichaam zendt verschillende trillingen uit, iedere cel, weefsel, orgaan heeft zijn eigen specifieke trilling, samen vormen zij het individuele trillingsbeeld van de persoon. Een persoon zendt harmonische trillingen uit. Bij zieken wordt het trillingsbeeld verstoord door trillingen van bijv. bacteriën of pesticiden. Deze ziekmakende (pathogene) of ziekelijke (pathologische) trillingen zijn disharmonisch.

Het doel van de therapie is deze disharmonische trillingen af te bouwen. Dit kan door ze in spiegelbeeld, oftewel geïnverteerd toe te dienen. Hierdoor worden de disharmonische trillingen verminderd of zelfs gewist. Niet alleen de geinverteerde disharmonische trillingen van de cliënt zelf kunnen op deze manier toegediend worden, maar ook die van lichaamsvreemde stoffen zoals allergenen en pesticiden. Door niet alleen de disharmonische trillingen geïnverteerd toe te dienen, maar ook de harmonische trillingen versterkt toe te dienen, wordt de zelfgenezingskracht versterkt.

Toepassingen van de bioresonantieapparatuur

  • Allergieën
  • Auto-immuunziekten
  • Haard- en stoorveld behandeling
  • Depressies
  • Verslavingen
  • Toedienen van medicamenten
  • Individualiseren van medicamenten en zalven

Neem contact op of maak direct een afspraak

Heeft u vragen over de behandelingen van Zinnith?
Neem dan gerust contact op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.