Energiebehandelingen

Bij Zinnith wordt gewerkt met een integrale manier van energiebehandelingen. Niet de vorm of de naam staat voorop maar datgene dat nodig is bij de cliënt om zijn/haar proces te ondersteunen, te versoepelen en zo de disbalans op te heffen, de genezing te bevorderen en het heel zijn te zien in hoe het nu is.

Zo heb ik veel verschillende vormen van energiewerk bestudeerd en eigen gemaakt. Te weten: Kosmisch vuur 1, 2, 3 en 4 (Cosmic Fire), Reiki tot en met de Mastergraad; ik heb ook lang Reiki cursussen gegeven. En Shamballa waarbij al het eerder geleerde en beoefende samen mag en kan komen.

Kosmisch Vuur

Er wordt gewerkt aan je auralagen, sterrenbewustzijn, Multidimensionele Zelf, innerlijk kind, fysieke lichaam, DNA, cellen, kristallijne lichaam en meridianen. Al je lichtlichamen, hoger zelf, ziel en je Ik-Ben-lichaam kunnen benaderd worden onder andere middels de 12 Kosmische of Galactische Stralen. Een geweldige ervaring van Vrijheid, verlichting en Thuis.

Reiki

Is de Japanse term voor universele levensenergie. Deze energie is de voedende kracht voor alles wat leeft, deze energie zorgt voor groei en genezing. Reiki werkt op de gehele mens. Deze therapie kan energiekanalen vrijmaken, die in de loop van ons leven geblokkeerd zijn.

Shamballa

Binnen Shamballa is de traditionele Reiki geïntegreerd en het gaat verder, dieper. De energie waarmee gewerkt wordt is helende levensenergie afkomstig van het alleraardse tot en met het hoogst Goddelijke.

cid_141e44195e7145caa818887e1a6e3887will

Door af te stemmen op het hogere universele bewustzijn wordt duidelijk wat er tijdens de behandeling gedaan kan worden om de gehele mens meer in balans te brengen. Er wordt gewerkt met energieën afkomstig uit de kosmos en de aarde.

Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak

Zinnith

H.G. Gooszenstraat 1
7415 CL Deventer
KvK. 08090969

Praktijk

0570 - 613 718
Maandag t/m vrijdag van
8.30 uur - 17.30 uur

Kantoor

0570 - 613 718
Maandag t/m vrijdag van
8.30 uur - 17.30 uur

Overig

Buiten openingstijden contact middels het contactformulier.

Zinnith heeft ook een praktijk in Laag Soeren.

Zinnith is aangesloten bij onderstaande Beroeps en koepelorganisaties

VBAG Logo
NIBIG Logo
BCMA Logo
RBCZ Logo