Voeding en vitaminen

Zonder bouwstoffen is ons lichaam binnen enkele maanden levenloos. Mineralen, vitaminen, micro elementen en nog veel meer nuttige stoffen zijn er nodig om elke cel zo optimaal mogelijk de juiste voeding aan te bieden.
Doch juist in dit hoofdstuk komt het erop neer of de therapeut en zijn cliënt de voorafgaande visie tot zich hebben genomen. Wil of kan men dit (nog) niet inzien dan blijft men gebonden aan hoge investeringen met langzame resultaten en zal het rendement slechts van korte duur zijn. Is men echter in staat de adviezen wel te volgen dan ligt er in dit hoofdstuk de weg vrij naar de werkelijke omkeerbaarheid van elk ziektebeeld.

Preventie ligt in de politiek erg moeilijk in verband met vele belangenverstrengelingen en de lobby van invloedrijke gewetenloze lieden uit de farmacie, die geld en macht het hoogste goed vinden, en u daarom uitsluitend als een nummer willen blijven zien. Verandering kan alleen komen uit de massa welke bewust is van de problematiek. Gelukkig zijn er nog creatieve bewuste mensen. Deze gaan gemakzucht uit de weg en doen moeite voor zichzelf, om inzicht te krijgen wat er nu werkelijk gaande is in deze ondoorzichtige misleidende maatschappij. Om dat te kunnen doorgronden is evenwicht in ieders denken en voelen nodig.

Wij worden zoet gehouden met suikers. (Accijns!) Daar krijgen we dan schijnbaar eventjes een goed gevoel van.
Deze zoet houders hebben we in die vorm voor onze gezondheid werkelijk niet nodig, want op die manier worden onze gevoelens onderdrukt en kan de agressie die hieruit voortvloeit gebruikt worden om ons te manipuleren.
Onze waardigheid komt in het geding en valse motieven worden ons deel.

Neem contact op of maak direct een afspraak

Heeft u vragen over de behandelingen van Zinnith?
Neem dan gerust contact op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.