Kruidenstempel Massage ‘Pindaswedana’

Kruidenstempels zijn gevuld met unieke organische kruiden, bloemen en gemalen graan. Deze worden in warme olie gedompeld en over het lichaam gewreven. Dit brengt naast een sensuele ervaring, genezing, reiniging van het lichaam van toxines, verlichting van neuro-musculaire spanningen en het stimuleren van vitaliteit.

“Pinda” staat voor “Bal” en “Swedana” staat voor “Warmte therapie”. Door de warmte komen de werkzame stoffen in de kruiden vrij.

Deze zogeheten “Pindaswedana” (kruidenstempelmassage) is een warmte therapie, die een zeer positieve uitwerking heeft op lichaam en geest. Deze therapie brengt verlichting bij stijfheid, spierpijn, allerlei vormen van reuma en jicht. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt het verstevigt de aderwand. Het verbetert de spiertonus en voedt lichamelijke weefsels van spieren en functionele intelligentie in de menselijke body. Is zeer gunstig voor de behandelingen van gezichtsverlamming, spier- en andere degeneratieve ziekten zoals multiple sclerose en Spier Atrofie.

Resultaten kunnen pas verkregen worden na meer (niet slechts een of twee) behandelingen. Het wordt als therapie meestal uitgevoerd in een serie over een periode van tijd. Ook kan deze vorm van massage preventief en ter ontspanning worden ingezet.

Neem contact op of maak direct een afspraak

Heeft u vragen over de behandelingen van Zinnith?
Neem dan gerust contact op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.