Over Zinnith

Als je onvoldoende energie hebt zal je eerst meer energie dienen te krijgen om te gaan werken aan je herstel. Als je wel voldoende energie hebt maar je zenuwen werken te traag dan komen gegeven prikkels niet over. Als je lichaam balast is met toxines of andere belastende stoffen dan remt of hindert dit je herstel.

Als je niet gezond, verkeerd of onvoldoende passend eet of verkeerd suppleert (gebeurd maar al te vaak) dan heeft het lichaam onvoldoende of de verkeerde bouwstoffen en als je zelf niet echt wilt werken aan het herstel dan heeft het bovenstaande ook niet veel zin. Kortom de principes hebben allemaal met elkaar te maken en zonder het een kan het ander niet.

De vijf natuurgerichte principes zorgen ervoor de para medische werkende therapeuten de cliënt op een holistische (lees totale) wijze beziet. Bij elke cliënt wordt door middel van een intake vastgesteld wat en de klachten zijn, de mogelijke oorzaken en op basis daarvan wordt een behandelplan opgesteld rekening houdend met deze vijf natuurgerichte principes.

Voor informatie over de verschillende werkvormen dan wel de Paramedisch Natuurgeneeskundige Therapeuten kunt u klikken op de bijbehorende pagina’s. De kracht van onze aanpak zit hem in samenwerking. Het samenwerken met andere therapeuten en artsen met wie we een goede relatie onderhouden. Dit voor een betere balans/gezondheid van onze cliënten.

Elk jaar staan 2-4 groepen gepland voor de basisopleiding EAV bij SOG. Deze opleiding is geaccrediteerd als HBO niveau door KTNO.


Klik hier voor meer informatie.

Neem contact op of maak direct een afspraak

Heeft u vragen over de behandelingen van Zinnith?
Neem dan gerust contact op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.