Energiebewustzijn

Allereerst dient iedereen te beseffen dat elke cel van elk levend wezen voor 100 % afhankelijk is van de juiste interne energetische huishouding, want zonder energie kan een organisme niet in leven blijven.
Alles in de natuur heeft energiesysteem: mensen, dieren, bomen, natuurlijke waterbronnen, enz. Belangrijk is te weten of het object positieve of negatieve energie ontwikkelt, aanbiedt of onttrekt.

Door de industrialisatie van de laatste eeuw is onze leefomgeving hevig ontregeld door niet-natuurlijke materialen en niet-natuurlijke, (lees: kunstmatig ontwikkelde) stralingsbronnen. Aan mensen, dieren en bomen is duidelijk te merken en te zien dat deze niet evenwichtige energieën de balans in elk lichaam steeds verder verstoren en dit proces steeds verder de verkeerde kant opstuurt.

Het “Natuurlijke” is aan het verdwijnen ten gunste van geldelijke materiële belangen, ten koste van de gezondheid van de Natuur en dus ook ten koste van de gezondheid van de mens. Magnetisme is standaard in alles op onze planeet Aarde aanwezig, dat houdt zelfs de wereld bij elkaar. Maar wanneer de balans van plus en min wordt verstoord, ontstaat er een energetische chaos in weefsel en cellen.

Neem contact op of maak direct een afspraak

Heeft u vragen over de behandelingen van Zinnith?
Neem dan gerust contact op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.