Ervaring met ontstoren bij paarden

Ervaring met ontstoren bij paarden

Een tijdje geleden werd ik telefonisch benaderd door een verzorger (eigenaar is in dit geval niet de juiste benaming) van een paard genaamd Bas. Voordat Bas in zijn huidige stal woonde had hij een goede gezondheid maar sinds hij hier zit heeft hij continu vage klachten waar hij maar niet van af te helpen is. Ze hebben al van alles geprobeerd.

Een homeopathische dierenarts heeft hem al een tijd onder behandeling met wisselend succes, er zijn al entiteiten naar het licht gewezen (maar er zijn er telkens weer “nieuwe?”). Bas heeft continu klachten die samen zijn te vatten onder de term Sick Building Syndrome. Zijn verzorger heeft gehoord dat Benzoliet de oplossing zou kunnen zijn en is via de website van Aquarius Wholism mij op het spoor gekomen. Ik hoorde zijn verhaal en heb hem gevraagd een handgemaakte tekening te maken van de stal. Toen ik deze had ontvangen heb ik met een pendel en met mijn handen gevoeld hoe het zat. Het was snel duidelijk dat er forse aardstralen onder dit gebouw zaten.

Vervolgens heb ik telefonisch contact gezocht met de verzorger om te vertellen dat er met Benzoliet inderdaad iets gedaan kon worden maar dat ik graag langs wou komen daar ik het idee en gevoel had dat Bas nog iets extra nodig had. Een week later reed ik ernaar toe. Ik was nog nooit in deze plaats geweest maar ik reed er recht op af. Al een kilometer of tien daarvoor begon ik een zwaar hoofd te krijgen van de zware energie waar ik naar toe reed.

Binnengekomen in de stal maakte ik snel kennis met Bas. Wat een mooi wezen, wat een uitstraling! Ondanks dat ik nog nooit eerder met paarden had gewerkt ging deze ontmoeting vlekkeloos. We communiceerden met elkaar via onze ogen. Het was duidelijk dat hij ook een Ozaliet Schotelstraler diende te krijgen. Via mudra’s stelde ik vast waar deze geplaatst diende te worden, dit was de rechterschoft. In de praktijk zou de Schotelstraler worden ingenaaid in zijn deken (in een hoesje) zodat hij op de juiste plaats zou hangen.

We hebben verder het Neutralisatie Pakket geïnstalleerd en ik heb met het dochtertje van de eigenaar nog wat zitten praten en twee buisjes bij haar achtergelaten. Toen nam ik afscheid van alle mensen en liep naar buiten. Een stem in mijn hoofd riep:”Ga je weg zonder afscheid van mij te nemen? Nee toch?” Bas riep me terug en ik heb vervolgens nog uitgebreid afscheid genomen van dit mooie wezen voordat ik weer in mijn auto stapte.

Hoe was het verloop?

De effecten
Met de verzorger heb ik afgesproken dat hij mij zou informeren over het verloop.

Hun ervaringen waren de eerste weken niet noemenswaardig, maar met name nu de werking optimaal zou moeten zijn, zijn er toch een aantal veranderingen te bespeuren. Bas, het paard dat ziek was en herstellende van een virus is nu kerngezond. De tweede verandering is dat hun oudste paard opeens weer prijzen wint in wedstrijden. De derde verandering is dat hun jongste dochter sinds een week of drie enthousiast is voor het pony rijden. Zelf willen poetsen en rijden met en zonder zadel etc., terwijl ze voorheen met pijn en moeite een lesje in de week wilde volgen. Ook opvallend is dat er relatief weinig vliegen op stal zijn. En ook dat een goede vriendin van hen, die gevoelig is voor energie en wekelijks een dag komt helpen, nu rust ervaart in de stal. Terwijl zij daar voorheen een ander gevoel had.

Op het verzoek van de verzorgers heb ik een gefingeerde naam gekozen voor het paard.
Het is een mooie ervaring een stal te neutraliseren, zo’n mooie ontmoeting te hebben en vervolgens deze resultaten te vernemen. Die wou ik jullie dan ook niet onthouden.

An-Akh Zaldoc
Therapeut, Coach, Trainer, Opleider

Neem contact op of maak direct een afspraak

Heeft u vragen over de behandelingen van Zinnith?
Neem dan gerust contact op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.