Reiki-Cosmic Light Workers Course I

Lees hieronder alles over de Reiki-Cosmic Light Workers Course 1.

Jouw weg naar vrijheid en persoonlijke kracht.

Reiki Cosmic Light (RCL) in afstemming met the Lord’s and lady’s of Shamballa is meer dan een ‘healing system’, al zou je kunnen zeggen dat het een heelwordingssysteem is, het heel worden van jou zelf! Het is een weg naar persoonlijke vrijheid, naar self mastery. Cosmic Light Work kent geen controle, geen macht, geen vaste systemen of werkwijzen en geen leraren, die alles weten.
Reiki Cosmic Light erkend dat ieder mens zijn eigen ontwikkelingsproces heeft en dat elk mens daar recht op heeft. Elk oordeel is naïef want niemand kent het levens- en ontwikkelingsplan van een ander. Hari Baba (grondlegger Shamballa) verwoordde dit uitgangspunt zo: “Shamballa kent maar één regel: er zijn geen regels.”

Met Reiki Cosmic Light wordt gewerkt met universele levensenergie, in andere culturen ook wel bekend onder de naam Chi, Achpan, Prana enz.… Het is de energie die zorgt voor groei en genezing van alles wat leeft. Zieke of vermoeide mensen, planten en dieren hebben een tekort aan die energie. Deze energie kan je ook inzetten voor een behandeling, dan stroomt de energie door de behandelaar heen en hij geeft deze door aan de ontvanger tot diens energiegebrek is opgeheven, zodat deze zich weer kan gaan herstellen.

Reiki Cosmic Light behandelingen werken op het totale ‘zijn’ van de ontvanger, dus zowel op het lichaam (fysiek/energetisch/etc.) als op de geest. Niet alleen de genezing van het lichaam wordt hierdoor gesteund, het helpt ook om negatieve gedachtepatronen en emoties los te laten en te verwerken, waarna het positieve kan gaan groeien.

Het doel van Reiki Cosmic Light is echter niet zozeer het leren behandelen van jezelf en anderen maar eerder de bewustzijnsverbreding, die de afstemming op de Cosmic Light energieën teweegbrengt (je wordt je meer bewust van je totale zijn). Dit heeft het uiteindelijke doel dat je meester bent over je eigen leven (self mastery). Niet zozeer dat je dan totaal vrij bent van ziektes en moeilijkheden in je leven maar dat je je leven en je geluk er niet meer door laat beheersen en dat je elke keer bewust de keuze hebt hoe je ermee om wilt gaan.

Het Aquariustijdperk

Het Aquariustijdperk heeft een energie, die zich laat omschrijven als: wanneer het niet goed voelt: niet doen, ook al lijkt het rationeel gezien juist; het gaat vanzelf of het gaat niet. Speel, laat je verrassen in het Nu. Groeien, ontwikkelen gaat van binnenuit, vanuit een blijkbaar aanwezig Oerplan wat je alleen maar hoeft te laten zijn. Het ontwikkelt niet in één planmatige richting, maar meer als een netwerk: in alle richtingen tegelijk. Doelen bestaan niet, ontdekkingen en onverwachte manifestaties wèl. Dat de verschuiving van de energie van de tijdperken eerst en vooral te merken was bij het werken met de kosmische energieën hebben veel mensen ook al ervaren. Voor deze veranderende tijd, om je eigen leer,- en groeiprocessen te ondersteunen en te begrijpen zijn daar de Cosmic Light Worker courses.

An-Akh Zaldoc

Hij is Reiki Master, Shamballa Master Cosmic, Fire Master en vooral Cosmic Light Werker en organiseert verschillende cursussen. Al jaren werkt hij met subtiele energieën zowel in individuele behandelingen als met groepen. Hij is begonnen met energiewerk met Reiki en Kosmisch Vuur; nadat hij zich hier verder in bekwaamd had en ook Reiki cursussen ging geven, bleef hij echter iets missen. Ook het gaan werken met de MerKaBa bracht hierin geen totale verandering. Daarna heeft kennis gemaakt met Shamballa en ontdekte hij een manier van werken, een manier van zijn, waarin heel veel bij elkaar kwam, het voelde voor hem als thuiskomen. De volgende stap was om alle systemen los te laten en zich toe te leggen op het (door)geven van Reiki Cosmic Light, dit is licht, dit is vrijheid!

Reiki Cosmic Light basis cursus – Is bedoeld voor mensen die willen starten met energiewerk. Met deze Workshop bereik je in 4 dagdelen een hoog energetisch niveau. Een belangrijke stap op het pad, jouw pad naar self mastery.

  • activatie van de Antahkarana (Regenboogbrug)
  • activatie van het lichtlichaam
  • initiatie in het Zilverwitte Violette Vuur
  • verschillende meditaties om je energiesysteem te reinigen
  • initiatie in de energieën van Shamballa en de Mahatma
  • initiatie in alle 352 energieën
  • het faciliteren van healing, ‘hands on’ en op afstand
  • Het samenwerken met kristallen
  • en nog veel meer……
Kijk voor data en locatie op elders de website. Individuele trajecten zijn ook mogelijk.

Neem contact op of maak direct een afspraak

Heeft u vragen over de behandelingen van Zinnith?
Neem dan gerust contact op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.